dinsdag 28 november 2017

Zakenlunch

Dinsdagmiddag waren we afgesproken in restaurant Keizer Karel.
We waren met zijn tienen.
Hadden we zaken te bespreken?
Neen we hadden oog en smaak voor de culinaire passie en vaardigheden van de mensen van de smaakvolste school in het hart van Gent.
Met stijl werden we in de hal van deze school in de Lange Violettestraat ontvangen door leerlingen van het vijfde jaar.
We waren er met de surplussers. Met de lift werd ons gezelschap naar het restaurant gebracht.
Chique en verzorgd.
Niet alleen bedienen , ook een uitleg over wat we voorgeschoteld krijgen.
Ik wil het wel vertellen.

  • Kervelroomsoep met Gandagam
  • Gevulde parelhoen met gekarameliseerde appel en Calvados, geserveerd met amandelkroketten en witlof.
  • En als nagerecht een passievolle fantasie van chocolade en mango.

We hebben genoten van de spijzen en de bediening
Met cappuccino en in mijn geval een espresso sloten we deze lunch af.
Een lunch die voor ons een feestmaaltijd was.

Overigens hebben we nadien nog uitgebreid over het surplussers programma voor 2018 gebrainstormd.

Geen opmerkingen: