dinsdag 16 februari 2016

25 km wandeltocht in Gent

Voor de Euraudaxers was er de 25 km brevetwandeling in Gent vandaag.
Ik dacht dat het vorig jaar een toevalstreffer was, dat we met zovelen waren. Maar dit jaar waren we met nog meer. Meer dan 70 wandelaars kwamen opdagen om aan een snel tempo door Gent te stappen.
Ik dien de instappers en voorbereiders van de tocht te danken. Ook de mensen van Euraudax zelf moet ik danken voor de hulp en ter beschikking stellen van materiaal voor de seingevers. De seingevers zelf, de mensen die voorop stapten en de mensen die de groep afsloten verdienen ook mijn bijzondere dank. En natuurlijk dank ik al de wandelaars omdat ze af gekomen zijn, en met de glimlach van ons parcours genoten hebben.

Met plezier zullen we dan ook volgend jaar een Euraudax in Gent inrichten. De eerste gedachten hebben al vorm gekregen.

Soms riepen we door ons snel wandeltempo wel de verwondering van de toeristen en het winkelend publiek op. Dat gaf aanleiding tot amusante gesprekken. Maar het is niet omdat je snel wandelt, dat je geen oog kunt hebben voor het stedeschoon.

Foto's van deze tocht zag ik al staan bij:
Didier 2016/02/16-februari-2016-gent-euraudax
Jeroen:  GentEuraudax16Februari2016
en er komen er ongetwijfeld nog. Daarvoor verwijs ik graag naar beneluxwandelen.eu en de website van Euraudax. 

2 opmerkingen:

Catherine Boone zei

Een heel leerrijke en boeiende wandeltocht zoals je kan zien. Gent heeft veel te bieden. Groetjes Catherine

Patrick Vanderstukken zei

Hallo Gwy, inderdaad geen toevalstreffer vorig jaar maar menig wandelaar die jullie initiatief waarderen en een warm hart toedragen. Ook volgend jaar zijn we graag weer van de partij ... hopende dat de weergoden clement blijven. Hartelijk dank aan het ganse team voor het prachtige werk, pvds